Elgiganten.dk alt i elektronik

Hos Elgiganten.dk finder du et kæmpe udvalg af stort set al salgs elektronik. Gaming, TV, PC & Tablets, Mobil & GPS findes side om side med vaskemaskiner, køleskabe og komfurer samt køkkenredskaber som kaffemaskiner og brødristere. Hertil belysning, fotoudstyr, hobbyartikler som droner  og mere endnu.

Sortimentet er virkelig omfattende, og du finder det alt sammen til yderst rimelige priser. Kategorien Personlig pleje indeholder elektriske tandbørster, varmepuder, termometre og så videre. Til sport er her ligeledes alt elektronisk til fitness og løb, for eksempel smartwatches, pulsmålere og massagepistol.

Elgiganten.dk – Mere end elektronik

Foruden alt det elektroniske indeholder sortimentet hos Elgiganten.dk supplementer til flere kategorier. Til sport findes der et flot udvalg af surfbrætter, tillige hjælme til kajaksejlads, yoga hammocks. I kategorien Husholdning er her et stort udvalg af mere grundlæggende isenkram, foruden alt det elektriske.

Der er således en hel del mere i sortimentet end de elektriske apparater. Men det er inden for elektronik, Elgiganten.dk står meget stærkt. Især fordi sortimentet er så bredt og altfavnende. I hver kategori finder du et hav af gavemuligheder, og der masser af produkter af høj kvalitet til rigtig gode priser.

Spar i Outlet

Hvad de gode priser angår, kan det betale sig at kigge på Elgigantens Outlet. De fleste kategorier i webshoppen tilbyder produkter til nedsat pris i Outlet. Varerne i Outlet fejler bestemt ikke noget, men de har måske været hjemme hos en kunde, der har fortrudt købet og returneret varen. I andre tilfælde kan det drejer sig om produkter, der har været brugt i udstillinger i Elgigantens butikker.

I alle tilfælde nulstiller og tjekker Elgiganten disse varer, så de fremstår som nye, inden de placeres i outlet til nedsat pris. Det vil altså sige, at du kan finde masser af gode ting i Outlet, fra PC over iPhone og Apple Airpods, til køleskab, skægtrimmer og babyalarm. Alt sammen som nyt, til nedsat pris.

Smart Home

En særlig kategori hos Elgiganten.dk er Smart Home, hvor du for eksempel finder Mesh netværk til det optimale Wi-Fi. Trådløst netværk til perfektion, så du kan bevæge dig omkring i din bolig uden at miste signal på din enhed. Elgiganten.dk tilbyder et stort udvalg af Mesh Wi-Fi systemer, og andre typer routere.

Smart Home er naturligvis andet og mere end netadgang. Elgiganten.dk fører således en lang række produkter både til lyskontrol, elektronisk dørlukning og andre systemer til sikkerhed, overvågning og kontrol. Plus systemer til stemmestyring af medieafspillere og mere til. Udvalget er omfattende.

Rådgivning til indretning af køkken

Som en speciel tjeneste tilbyder Elgiganten.dk desuden et særligt sortiment, inklusive udstrakt service, i forbindelse med etablering af nyt køkken i din bolig. Her drejer det sig ikke blot om hårde hvidevarer og andre elektriske apparater, men samtidig om planlægning og rådgivning i forbindelse med nyt køkken.

Gratis tegnetime

Således får du tilbudt en gratis ‘tegnetime’ hos Elgiganten. Du kan i en af Elgigantens fysiske butikker bestille tid til halvanden times planlægning og indretning af køkken og bryggers. Mødet er gratis og uforpligtende, og har du planer om indretning af nyt køkken eller bryggers kan du helt sikkert få gavn af dette tilbud. Foruden elektronikken tilbyder Elgiganten køkkenskabe og mere til indretning.