Kazoom – Billigt internet i Århus

Kazoom tilbyder den billige løsning på fiberbredbånd. Hvis du bor i Aarhus eller omegn, kan du få fiberbredbånd hos Kazoom for blot 249 kr. om måneden. Bredbåndsløsningen hos Kazoom er med hastighed på 1000/1000 Mbit/s, altså samme høje hastighed for såvel download som upload. Superhurtigt og meget stabilt internet, til spotpris.

En bredbåndsforbindelse via fibernettet, med hastighed på 1000 Mbit/s for både down- og upload, er virkelig fundet til 249 kr. om måneden. Med denne hastighed navigerer du fuldstændig sikkert på nettet, og den høje hastighed i begge retninger giver store fordele for mange brugere. Sikkert også for dig.

Er du seriøs gamer? Så har du brug for høj hastighed for både down- og upload. Arbejder du hjemmefra? Skal du ind imellem lægge store filer op på nettet? Har du din egen hjemmeside? Måske din egen webshop? Så vil du sætte pris på den høje hastighed også for upload. Kazoom leverer varen.

Eneste ulempe er altså, at Kazoom udelukkende tilbyder denne ene type bredbåndsforbindelse, og at de kun kan levere i Aarhus og nærmeste omegn. På den anden side er det helt sikkert, at Kazoom vil brede sig ud over et større område og marked, i takt med fibernettets udbredelse. I mellemtiden kun du, der p.t. bor i det østjyske, allerede nu nyde godt af Kazooms fornemme tilbud.

Er du interesseret i Kazooms tilbud, bør du tjekke deres hjemmeside, hvor du kan angive din adresse og derpå få besked straks, om du kan få bredbånd hos Kazoom. Selvom du ikke har installeret fibernet i din bolig, kan det udmærket være, at der er fiberkabler ude i vejen, eller i nærheden i alle tilfælde.

Kazoom har det system, at hvis der er fiberkabler højst 50 m fra din bolig, installerer Kazoom fiberbredbånd gratis i din bolig. Altså installationen er gratis. Du skal betale gebyr for oprettelse af abonnement, på 495 kr., hvad enten du har fibernet allerede, eller der skal udføres installation. Dertil kommer det månedlige abonnement på de 249 kr. Men selve installationen er altså gratis, hvis der er kabler i nærheden.

Når du opretter abonnement på fiberbredbånd hos Kazoom er der ikke nogen bindingsperiode. Så du kan altså opsige abonnementet, når du vil, med en måneds varsel til udgangen af en måned. Kazoom leverer ikke router til abonnementet. Det giver den fordel, at du ikke skal betale for router, hvis du har en i forvejen. Du bruger bare den, du allerede har.

En bredbåndsforbindelse til 249 kr. om måneden med hastighed på 1000/1000 Mbit/s er klart i den billige ende af markedet. Det er et virkelig godt tilbud. Så hvis du bor i Aarhus, er det sandsynligt, at Kazoom tilbyder den bedste løsning på hurtigt bredbånd til dig. Se på Kazooms hjemmeside om du kan få fiberbredbånd til kun 249 kr. pr. måned.