Se den amerikanske streamingtjeneste Hulu i Danmark

Hulu i Danmark er let af få adgang til. Den amerikanske streamingtjeneste kan tilgås fuldt lovligt via VPN. Du får først og fremmest en masse serier, men også film og sport. Der findes forskellige typer abonnementer, det billigste koster kun 6 dollars om måneden, det dyreste 65 dollars pr. måned.

Hulu er en amerikansk streamingtjeneste, og der skal sættes streg under ‘amerikansk’. Du skal derfor være opmærksom på, at alt indhold er på engelsk, og at du ikke kan vælge danske undertekster. Du kan dog i de fleste tilfælde vælge engelske undertekster, så mon ikke det går for de fleste danskere.

Hulu findes foreløbig kun i USA, men de har planer om udvidelser, og meget tyder på, Hulu også kommer til Danmark. Men du kan få adgang til Hulu i Danmark her og nu, på en både nem og desuden helt lovlig måde. Du skal blot oprette abonnement på VPN og så derfra tegne abonnement på amerikansk Hulu.

Fremgangsmåden er sådan her:

  • Find en VPN-udbyder og opret abonnement
  • Vælg server i USA
  • Gå til Hulu.com
  • Vælg dit abonnement hos Hulu
  • Betal

Så har du oprettet abonnement på Hulu og kan starte med at nyde godt af det enormt store udvalg af især serier. Hvilken type abonnement, du skal vælge hos Hulu, afhænger selvfølgelig dels af din pengepung, dels af din smag, når det gælder Tv-programmer. Og så desuden spørgsmålet, om du vil være fri for reklamer?

Abonnement til 37 kr.

Det billigste abonnement hos Hulu koster 5.99 $ om måneden, ca. 37 kr. Dette abonnement giver dig adgang til alle film, serier, børneudsendelser, live-TV og en del mere. Men med afbrydelser af reklameblokke. Vil du ofre det dobbelte, 11.99 $ (ca. 74 kr.), kan du få det samme indhold uden reklamer.

Er du helt vild med amerikansk TV i det hele taget, kan du hos Hulu få adgang til over 65 amerikanske Tv-kanaler, plus deres streamingtjeneste, for 64.99 $ (knap 400 kr.) om måneden. Uanset hvilken type abonnement du vælger, kan du altså se Hulu i Danmark, når du følger metoden via VPN.

VPN skjuler din geografiske placering

VPN krypterer dine data og skjuler din geografiske placering. Dette er en fordel for dig på flere måder, blandt andet kan du se dansk TV, når du er i udlandet, fordi såkaldt geoblokering ophæves. Det betyder også, at du beskytter dit privatliv, når du er online. VPN sikrer dig anonymitet, når du navigerer på nettet.

Konkret i forhold til at få adgang til Hulu i Danmark skjuler VPN-krypteringen din geografiske placering i Danmark. Hulu ved derfor ikke, hvor du opholder dig og lader dig tegne abonnement i USA. Du skal ikke opgive adresse, men du bliver bedt om et postnummer – skriv et tilfældigt amerikansk postnummer.

Servere i USA

Proceduren er som sagt fuldt lovlig, selvom streamingtjenesterne forsøger at lukke for VPN-udbyderne. Når du skal vælge VPN-udbyder, er det vigtigt, at udbyderen har gode servere i USA. VPN-udbyderen skal også kunne benyttes på almindelige operativsystemer og på en række forskellige enheder.

Streaming til to enheder

Hulu fungerer på alle almindeligt tilgængelige operativsystemer og enheder. Med et abonnement kan du streame til to enheder samtidig. Altså kan Hulu i Danmark udmærket tilgodese også familier, hvor de voksne kan streame film eller serie, mens ungerne ser børneudsendelse.